TopTrip

Корпоративни събития

В нашата работилница за пътешествия сме запазили специално място за корпоративните ни клиенти. Ние ще се погрижим за всеки детайл от вашето индивидуално или групово бизнес пътуване, както и за приятните моменти от служебния график като инсентив програми, тийм билдинг, чествания.

Защо да изберете TOP TRIP за партньор в организирането на вашите корпоративни събития?

Качество и обслужване
При нас качеството и обслужването вървят ръка за ръка. За постигането на тези ценности, ние се ръководим от нивото на вашата удовлетвореност и търсим нови начини, за да надминем очакванията на клиентите, които ни се доверяват.
Персонално отношение
Можете да разчитате на индивидуално отношение и подход към нуждите на вашия бизнес, както и на професионални консултации преди, по време и след всяка туристическа услуга. На ваше разположение е консултант, който ще се срещне лично с вас, ще отговори на всичките ви въпроси, ще се погрижи да получите това, от което се нуждаете, на възможно най-добрата цена.
Отзивчив екип от професионалисти
Над 10-годишната ни история и успешно реализираните проекти се дължат на задълбочени познания, лични впечатления за различни дестинации и усърдието на квалифицирания ни екип. Убедете се сами в прозрачността, бързината и ефективността на всяко наше предложение.
Нашите партньори
Нашите партньори са неразделна част от успеха на всяко начинание. Ние избираме най-добрите експерти във всяка дестинация – надеждни консултанти с отлична репутация, готови да осъществят всяко ваше желание.
Спестяваме време и пари
Оставете проучването и организрането на вашето корпоративно събитие на нас, за да спестите време и пари. Ние ви предлагаме преференциални цени, мобилно обслужване и ви гарантираме оптимизация на разходи и работно време.
Tailor-made – специално за вас
Търсите нещо различно? Искате да изненадате, впечатлите и благодарите на своите служители, клиенти и партньори? Споделете с нас и ще получите креативни идеи, иновативни решения и детайлно разрАботени инсентив пътувания.
На ваше разположение 24/7
Можете да разчитате на нас във всяка непредвидена ситуация. Наш представител ще ви съдейства 24 часа, 7 дни в седмицата.
Регистрация и членства
Тop Trip® e регистрирана търговска марка на Темпора Травъл® ЕООД. Темпора Травъл ЕООД е лицензиран туроператор и туристически агент, в съответсвие с изискванията на българското законодателство. Членството на Темпора Травъл ЕООД в АБТТА (Асоциация на Българските Туроператори и Туристически Агенти) и ECTAA (Европейския Комитет на Асоциациите на Туроператорите и Туристическите Агенции) гарантира спазването на най-високи стандарти и етични търговски практики.