TopTrip

За нас

Историята на компанията
Нашата история започва през 2005 г. със създаването на Темпора Травъл ЕООД. От тогава до днес изминахме един пълен с предизвикателства път. Многобройните ни клиенти и партньори от цял свят ни дават самочувствието, че Темпора Травъл заслужено заема мястото си на доверен, лоялен и търсен партньор на международната туристическа сцена.
Top Trip – нашата работилница за вашето пътешествие
Решението да създадем новата търговска марка на компанията – Top Trip, като работилница за пътешествия, се породи от желанието нашите постоянни и нови клиенти да разпознават почерка ни на отговорни, иновативни и креативни специалисти в едно ново направление: пътешествия наблизо и далеч, създадени специално за вас, с индивидуален подход и внимание към детайлите.
Екипът
Какво е една компания без нейния най-важен ресурс – екипът от професионалисти? Те са личностите, които градят отличната ни репутация. С неизчерпаемата си енергия и безрезервна обич към пътешествията, те с ентусиазъм откликват на желанията за пътуване на нашите клиенти и корпоративни партньори. Всички заедно откривахме пътищата, по които да опознаем света, заедно се наслаждавахме на туристическите си находки, пребродихме много вълнуващи дестинации, превръщахме всяко пътуване във вдъхновяващо изживяване и така натрупахме безценен професионален опит.
Нашата мисия
С нас не само ще се докоснете до чудесата на природата, до историческото наследство и култура, до екзотиката и пъстротата, но и ще се присъедините към онази различна група пътешественици от цял свят, жадна да открива и колекционира не просто пътувания, а преживявания и емоции. Пътешествията с нас ще ви разкрият щастието от общуването, ще ви направят съпричастни към различни култури и националности, ще ви отведат на местата, за които мечтаете.
Концепция за устойчив туризъм
Опознавайки света заедно, ние го правим по-добър! Ние вярваме, че е наша обща отговорност да запазим туристическите ресурси за бъдещите поколения. Това е причината, поради която стриктно спазваме принципите на устойчивия и социално отговорен туризъм. Нашите пътешествия са отражение на философията на компанията, че с всяко пътуване подпомогаме устойчивото развитие на избраната дестинация и региона, подкрепяме местния бизнес, свързваме хората с глобалната туристическа индустрия. Това е нашият и вашият принос към света, в който живеем.
Качество и доверие
Тop Trip® e регистрирана търговска марка на Темпора Травъл® ЕООД – лицензиран туроператор и туристически агент, в съответствие с изискванията на българското законодателство. Като редовен член на АБТТА (Асоциация на Българските Туроператори и Туристически Агенти) и ECTAA (Европейски Комитет на Асоциациите на Туроператорите и Туристическите Агенции), Темпора Травъл® ЕООД следва принципите на лоялна конкуренция, бизнес етика и непрекъснато повишаване стандарта на обслужване и защита на правата на потребителите.
Готови ли сте да напишете своята Top Trip история?
Каним ви на пътешествие из нашата палитра от продукти и ще се радваме да ви заразим поне с частица от ентусиазмa ни да откриваме! Доверете ни се в търсенето на идея за ваканция, избор на хотел, круиз или авиокомпания, екзотична дестинация или просто споделете кое е следващото място, което мечтаете да посетите!

Екип

Даниела Накова
(Управител)

"Мечтайте на воля! Всяка година осъществявайте поне една своя мечта! Заедно с нас бъдете търсачи на истории!"

Тел.: +359 888 372 556
E-mail: office@toptrip.bg

Марина Стоянова
(Специалист резервации и продажби на самолетни билети)

"Пътуването е най-истинско, когато е споделено с любими хора!"

Тел.: +359 885 294 444
E-mail: office@toptrip.bg

Павлина Пендакова
(Мениджър бизнес пътувания и събития)

"Не спирайте да пътувате и се наслаждавайте на всяко едно кътче от света!"

Тел.: +359 885 184 383
E-mail: office@toptrip.bg

Илмас Мустафов
(Мениджър изходящ туризъм)

"Виж света! Дори въображението не може да създаде мечта по-велика от пътешествието. Да пътуваш, значи да живееш."

Тел.: +359 878 444 563
E-mail: office@toptrip.bg

Алберт Наков
(Специалист туристически продукти)

"Когато си на ново място: изгуби се; отиди там, където ходят местните; не планирай..."

Тел.: +359 885 887 069
E-mail: office@toptrip.bg

Паоло Реца
(Специалист туристически продукти)

"Винаги пътувайте с усмивка, прекрасно настроение и отворено сърце за приключения!"

Тел.: +359 877 177 227
E-mail: office@toptrip.bg

Диан Карагеоргиев
(Мениджър бизнес пътувания и събития)

"Единственият начин да не изгубите парите си е да ги инвестирате в пътешествия!"

Тел.: +359 879 273 205
E-mail: office@toptrip.bg

Иво Йорданов
(Мениджър финанси)

"Пътешествията променят начина ни на мислене и дават отговор на въпроса: Защо е важно да мечтаем?"

Тел.: +359 878 398 692
E-mail: office@toptrip.bg